VGCinema

VGCinema on vanhempi Youtube-kanavani osoitteessa https://www.youtube.com/user/snaketusv eli kanavan nimi oli alunperin snaketuv, eli siis ihan vain käyttäjä nimeni mukaan, mutta päätin nimetä sen uudelleen hieman paremmin kuvaamaan materiaalia jota kanava sisältää ja varsinkin tulevaisuudessa tulee sisältämään.

VGCinema eli Video Game Cinema sisältää ja tulee sisältämään elokuvamaisia videoita tai “machinima” videoita, jotka on luotu käyttämällä videopelejä, kuten minun GTA IV Pekka -sarja, alla sarjan eka osa.

Tälle kanavalle tulee tulevaisuudessa erityisesti samantyylisiä videoita, jotka on luotu käyttämällä Grand Theft Auto V -peliä sitten, kun se on PC:lle julkaistu joskus ja JOS siinä on tuo elokuvantekotila, kuten nelosessa oli, muistaakseni tämä oli jo vahvistettu, mutta ei sitä ikinä tiedä, mutta myös muita pelejä etsin joita voisi tarkoitukseen käyttää.

Joten jos tykkäät tämän tyyppisestä materiaalista niin tsekkaa ihmeessä kanavani läpi ja muista tilata niin näet heti uudet videoni tulevaisuudessa ja kerro kavereillekin.